JUB Holland.

Hofleverancier van kleur

JUB Holland is een modern bloembollenbedrijf met een breed aanbod in zowel het retail als landscape assortiment. JUB Holland levert graag een bijdrage aan een groene en kleurrijke omgeving. Van vroeg in het voorjaar tot laat in de zomer brengen onze bolbloemen kleur in zowel tuinen als in het openbaar groen.

JUB Holland hecht veel waarde aan een duurzame en milieubewuste teelt van bloembollen. Op het veld streven wij ernaar om het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen tot een minimum te reduceren. Al jaren zijn wij daarom actief deelnemer in MPS en bovendien proberen wij door veredeling nieuwe tulpen soorten te kweken, welke minder vatbaar zijn voor ziekten.

JUB Holland.
JUB Holland.
JUB Holland.
JUB Holland.

“Bootschap van JUB”

Na jaren dezelfde website te hebben waren we als bedrijf toe aan vernieuwing en zijn wij op aanraden van Lined de samenwerking met Steven aangegaan. Dit bleek direct een welkome aanvulling omdat hij ons hielp het eens van een andere kant te bekijken. Ondanks ons voornemen het nu echt anders in te steken, waren wij toch geneigd weer voor het oude vertrouwde te kiezen. Steven wist ons met zijn ontwerpen te overtuigen om het eens anders te doen en we zijn dan ook enorm trots op het uiteindelijke resultaat.

JUB Holland.
JUB Holland.
JUB Holland.
JUB Holland.

Made by

Webdesign Bootschap.
Development Lined

Wordt het tijd voor jouw online bootschap

Wij zijn er klaar voor

Steven Boot
Steven
Wat ga je nu doen.

De website jubholland.nl bekijken

Volgende project bekijken

Vriendjes worden op instagram

Nou gewoon een afspraak maken

Verder gaat ie niet

Terug naar boven

Steven Boot
Steven