Stichting OBO.

Opvallend, origineel en onderscheidend

De stichting OBO ondersteunt vanuit het centraal stafbureau in Noordwijk 11 openbare basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. Het is een vooruitstrevende organisatie waar ontwikkeling centraal staat; de onderwijsprofessionals worden uitgedaagd om het vak op een inspirerende en lerende manier uit te blijven oefenen.

Stichting OBO.
Stichting OBO.

Opvallend veel O’s

Toen de vraag kwam om een nieuw concept te ontwikkelen om enerzijds de naamsbekendheid te vergroten en anderzijds nieuwe leerkrachten te werven, viel ons al snel op dat we met veel O’s te maken hadden: openbaar, onderwijs, ontwikkeling, opleiden, organisatie, ondersteunen en ga zo maar door. Zo kwam de ‘O van OBO’ tot stand. Naast een ontzettend mooie website ontwikkelden we de bedrijfspagina voor LinkedIn en een outdoor campagne om de open dag onder de aandacht te brengen.

Stichting OBO.
Stichting OBO.

“Bootschap van Anita de Gier”

Fijne samenwerking gehad met Bootschap. Mijn boodschap is heel goed vertaald in ons nieuwe concept. Met onze nieuwe website kunnen wij ons goed profileren binnen de onderwijsmarkt. De content is eenvoudig te bewerken en binnen een tel kun je zaken op je site aanpassen, plaatsen of een mooie boodschap meegeven. Met de O van OBO!

Stichting OBO.
Stichting OBO.
Stichting OBO.
Stichting OBO.
Stichting OBO.
Stichting OBO.

Made by

Webdesign Bootschap.
Concept Concepticus
Development Lined
Communicatie Amanda Polling
Fotografie Monica Stuurop
Grafisch Vormgeving Ruud Vink

Wordt het tijd voor jouw online bootschap

Wij zijn er klaar voor

Steven Boot
Steven
Wat ga je nu doen.

De website obodb.nl bekijken

Volgende project bekijken

Vriendjes worden op instagram

Nou gewoon een afspraak maken

Verder gaat ie niet

Terug naar boven

Steven Boot
Steven