Team.

Werkwijze.

Steven en Niels

Hallo, met Bootschap.
Hi, hola, bonjour, hej, welcome: iedere online oplossing begint met contact. Dus…laat van je horen.

Verkennen en ontdekken
Geen design zonder doel. Dus wat wil je? Waarom wil je dat? Wat wil je ermee bereiken? We hebben een flinke lijst met vragen die we samen doorlopen.
Design
Met alle ingrediënten starten we het design de homepage. Kleur, lettertype, navigatie, indeling, plaatje, praatje, sfeer…tijd voor een eerste presentatie. 

Werk in uitvoering
We vertalen het gekozen webdesign tot in de details door naar alle templates. Natuurlijk houden we je goed op de hoogte van de voortgang en planning.

Technische bouw
De tl-balken gaan aan; de bouwers aan de slag en bouwen de website in een gebruiksvriendelijk CMS. Een online beheersysteem op maat.

Testing
We ontwikkelen de website in een afgeschermde omgeving. Hier kunnen we eindeloos alle opties testen, op desktop en mobiel. En jij test mee. 

Launch
Iedereen klaar, dan gaan we online. De succesvolle lancering van de nieuwe website is een feit. We monitoren de livegang en staan standby.

Onderhoud en optimalisatie
Met de lancering ben je er nog niet. Je klanten én Google zijn dol op een actieve website. Websites die werken, daar moet je wel wat voor doen! 

Instagram

Volg Bootschap op Instagram

@bootschap

Bootschap.
Keyserswey 51
2201 CX Noordwijk
Route via Google

hallo@bootschap.nl
06 39409827
Instagram


WhatsApp ons

Verder gaat ie niet

Terug naar boven

Steven Boot
Steven