Interbus, vakantie begint onderweg.

Met deze kreet zet Léon Koelewijn van Concepticus Interbus op de kaart. Het logo, een kleurrijke pin die als marker dient voor reizigers, maakt de huisstijl compleet. Steven Boot van stevenboot.nl creëerde de juiste combinatie tussen functionaliteit en beleving. Een frisse website met logische navigatie waardoor de dienstverlening goed duidelijk wordt. Dave Hogervorst van Lined Webdevelopment heeft de technische realisatie verzorgd.

De professionele foto’s van Monica Stuurop Fotografie vertellen het hele reisverhaal. Internetmarketing-specialist Mark van Duin van NewTraffic verhoogt middels slimme oplossingen de online vindbaarheid. Voortaan is Interbus ook op de digitale snelwegen beter zichtbaar. Interbus, vervoer per luxe touringcar naar 200 wintersport en zomerse vakantiebestemmingen in Europa. De kracht van lokale samenwerking gaat Europa in! Interbus manager, Waldo Vos: De reismarkt is enorm aan verandering onderhevig. Wij hebben er dan ook voor gekozen om naast verkoop via touroperators ook de directe verkoop te implementeren.

Onze dienstverlening, seat only vervoer naar de favoriete zomer en winter vakantiebestemmingen, is ongewijzigd, de aanpak en uitvoering zijn vernieuwd. Monique Beuk, Marketing Interbus: De organisatieverandering van een Business to Business naar een Business to Consumer organisatie vroeg om een compleet nieuwe huisstijl. De voorheen zakelijke, ietwat sobere, huisstijl is vervangen door een frisse uitstraling die vakantiegevoel en blijheid oproept. De kleurrijke Interbus pin is als marker en kompas veelzeggend voor onze dienstverlening. Ook de nieuwe slogan ‘Vakantie begint onderweg’ is briljant. In drie woorden omschrijven welke toegevoegde waarde jouw dienst levert, dat is sterk. De nieuwe website is voorzien van een intelligente online reisplanner waarop de seats eenvoudig te boeken zijn.

Doordat de website en de social media kanalen meer dan voorheen deel uit gaan maken van de communicatiestrategie zal Interbus ook op de digitale snelweg beter zichtbaar worden. Interbus is een dochtermaatschappij van Kupers Touringcars en Koninklijke Beuk.

K51 zet interbus op de kaart

Instagram

Volg Bootschap op Instagram

@bootschap.nl

Bootschap.
Keyserswey 51
2201 CX Noordwijk
Route via Google

hallo@bootschap.nl
06 39409827
Instagram


WhatsApp ons

Verder gaat ie niet

Terug naar boven

Steven Boot
Steven